Om oss

Välkommen till oss på Uppsala bilspa!

Vi är ett team av dedikerade professionella som brinner för vårt arbete. Vi har specialiserat oss på bilvård  och har många års erfarenhet inom branschen.

På Uppsala Bilspa tror vi på att ge våra kunder den högsta servicenivån och kvaliteten. Vi förstår att bilvård kan vara komplex och överväldigande, vilket är varför vi tar tid att förstå våra kunders behov och erbjuder personliga lösningar. Med vår långa erfarenhet och kompetens kan vi garantera att vi har den kunskap och färdigheter för att hjälpa dig med alla dina bilvårdsbehov.

Vårt team av experter uppdaterar ständigt sina kunskaper för att hålla jämna steg med de senaste branschtrenderna och teknologierna. Endast dem bästa materialen används för att säkerställa att vårt arbete blir av högsta kvalité.

Att vi lägger stor vikt på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder har vi haft sen dag ett. Vi tror att vår framgång beror på våra kunders tillfredsställelse, och vi arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är 100% nöjd med vårt arbete.

Tack för att du besöker vår hemsida. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att uppnå dina mål. Om du har några frågor eller vill boka en konsultation, tveka inte att kontakta oss.

Varma hälsningar

Uppsala Bil Spa AB

Org.nr: 556961-8027

Personalen