Vad är rekond?

Söker du professionell biltvätt och rekond?

Rekond är en process av noggrann rengöring och återställning av fordon, ofta bilar, till sitt ursprungliga eller nära-ursprungliga skick. Rekond innefattar vanligtvis flera steg som syftar till att avlägsna smuts och fläckar från bilens interiör och exteriör, för att återställa dess glans och skick.

Några av de vanliga stegen i rekondprocessen inkluderar tvättning och avfettning av bilen, polering och vaxning av dess yta för att återställa dess glans och skydda mot ytterligare skador, rengöring av interiören inklusive säten, mattor, instrumentbräda och fönster, samt återställning av däck och fälgar.

Vår service inkluderar en omfattande handtvätt, där vi använder avfettning och noggrann karossrengöring med schampo. För de som vill ha en extra lyxig finish erbjuder vi även tvätt med Enigma Schampoo, känt för sin keramiska effekt. Våra utvändiga och invändiga tvättalternativ säkerställer att din bil skiner både inuti och utvändigt.

För en grundlig uppfräschning erbjuder vi rekondtjänster, inklusive avfettning, vaxschampo, fälgrengörning och motortvätt. Invändigt fokuserar vi på dammsugning och rengöring av kupé och bagageutrymme, samt dörrkarmar, paneler och mattor.

Vår rekond med glanspolering och vaxning minskar repor och behåller lackens glans, vilket ger din bil ett nytt utseende. Vi är även experter på renovering av plaststrålkastare, som med tiden kan bli matta och repiga. Genom vår service kan vi återställa strålkastarna till nästan nyskick, vilket är ett kostnadseffektivt alternativ till att byta ut dem.

Tilläggstjänster som klädseltvätt, skinnrengöring, motortvätt, tjärlösare och ozonbehandling mot dålig lukt är också tillgängliga. Dessa tjänster säkerställer att varje aspekt av din bil vårdas och underhålls till högsta standard.