Utvändig tvätt med Enigma Schampoo

1 tim

649:-

Beskrivning

Avfettning samt noggrann utvändig rengöring av karossen med Angelwax Enigma schampo (exklusivare schampo med keramisk effekt). Bilen torkas sedan för hand med microfiber duk.

För stor bil tillkommer 100: – ex jeep, skåpbil

Rekond

3 tim

3.195:-

Beskrivning

Utvändig tvätt med avfettning, vaxschampo och fälgrengörning. Motortvätt, avfettning samt avspolning. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor mm. Invändig/utvändig. Fönsterputs. OBS! Borttagning flygrost debiteras en extra avgift om 500:-

Invändig rekonditionering

2.5 tim

2.495:-

Beskrivning

En invändig rekonditionering är en noggrann rengöring och uppfräschning av bilens interiör. bilen dammsugs, mattorna rengörs, alla fönster putsas och instrumentpanel och övriga plast- och gummidetaljer görs skinande rena.

Rekond med medium polering samt vaxning

7 tim

5.395:-

Beskrivning

Utvändig tvätt med avfettning, schampo och fälgrengörning. Motortvätt, samt avspolning. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor mm. Invändig/utvändig. Fönsterputs. Glanspoleringen tar bort de flesta mikroreporna i lacken samt ger den dess ursprungliga glans.

Glasbehandling

1 tim

595:-

Beskrivning

Aquapel är en långtidsverkande glasbehandling som används på utsidan av fordonsfönster och gör de behandlande glasytorna vattenavvisande. Regnvatten bildar droppar och rinner av, vilket förbättrar förarens sikt vid regn, snö och slask – både dag och natt.

Efter behandlingen får glaset en vattenavvisande yta som göra att regnvatten automatiskt rinner av rutorna vid en hastighet över 50km/h. till skillnad från många andra produkter som bara ger en beläggning på glasytan. Detta gör att en Aquapel behandling kan hålla upp till sex gånger så länge som andra produkter. En behandling kan hålla upp till 12 månader.

Renovering av strålkastare

4 tim

1.395:-

Beskrivning

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort beläggningar sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknologi och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas och du slipper få underkänt på bilbesiktningen.