Nu kan du ladda elbilen hos Bilspa!

I en tid då miljön aldrig varit viktigare och allt fler väljer elbil framför traditionella fordon, är vi på Uppsala Bilspa AB stolta över att kunna erbjuda våra kunder en helt ny service. Från och med idag kan du inte bara få din bil att glänsa som aldrig förr utan också ladda den medan du väntar. Det är rätt, vi har nu en elbilsladdstation direkt vid våra lokaler!

Att göra detta möjligt har varit en spännande resa för oss, och vi har haft nöjet att samarbeta med de bästa i branschen – Laddboxkillarna. Tack vare deras expertis och dedikation kan vi nu erbjuda snabb och effektiv laddning för alla typer av elbilar. Laddboxkillarna står bakom installationen av vår toppmoderna laddstation, och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet.

Vår nya laddstation är bara ytterligare ett steg mot att göra din bilvårdsupplevelse hos oss så bekväm och omfattande som möjligt. Medan din bil får den vård den förtjänar, kan du nu se till att den är fulladdad och redo att ta dig vidare på dina äventyr. Detta initiativ reflekterar vår åtagande till hållbarhet och vår strävan att ständigt förbättra och utöka de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Kom förbi med din elbil idag och upplev den nya laddningsstationen hos oss på Uppsala Bilspa AB. Vi ser fram emot att välkomna dig och din bil – låt oss tillsammans göra ett grönare val!

get_sidebar();